Assortiment

Assortiment

om te smullen

In één klik besteld, vanavond al op uw bord

Farm Beef Boutique wil trouwe klanten zo snel mogelijk laten genieten van hun bestelling.

Bestel
Haal af
Kook
Eet

tevredenheid

Klanten a/h woord

Wanneer iets goed is, dan mag dat gezegd worden. Meer dan 30 klanten gaven al eerder een positieve reactie over Farm Beef Boutique.

Kelly Eygemans

Heerlijk vlees, beleg en salades recht van de boerderij. Vooral de préparé is overheerlijk. De picanha is zeker een aanrader als je eens iets anders wil. De kalfskoteletten zijn de beste die ik ooit gegeten heb.

Kris Cauberghe

Geweldig lekker vlees en vleesproducten van de korte keten. De koeien worden op de boerderij grootgebracht en versneden en verkocht. Niet het Belgisch witblauw maar het Franse blonde d'aquitaine dat ze er zelf kweken. Een trager groeiend rund dat zeer smaakvol is van vlees. Het enigste rundsvlees dat wij eten komt van bij hun.

Joris Lens

Topkwaliteit vlees, rijpingskamer zichtbaar vanuit de slagerij. Wij kochten 1kg cot a los rubia galega en 1kg haspengauws witblauw. Fantastisch voor op de barbecue met 7 personen. Iedereen supertevreden: dikke merci!

“Omdat we iedereen graag een lekker, natuurlijk stukje vlees van eigen kweek aanbieden”

Ontdek onze nieuwigheden

Nieuws & Blog

Ontvang als eerste ons ​​​​​​laatste nieuws per mail

uitgelicht nieuws

In de kijker

ontdek, proef, geniet

Bourgondisch genot

 
Wij bereiden pakketten met overheerlijk vlees van Belgische bodem, geschikt voor de échte Bourgondiërs. U kan kiezen uit twee pakketten (klein 10 kg en groot 15 kg) vers vlees bestaande uit een grote variatie biefstuk, stoofvlees, gemengd gehakt, worst, chipolata, blinde vink, rundsburger en rosbief. 

Zelf ook zin in zo'n stukje vlees?
​​​​​​​Onze pakketten zijn makkelijk online te bestellen, via e-mail of telefonisch.

bekijk hier onze pakketten