Wat is de perfecte bakwijze voor een steak?



Dé perfecte bakwijze van een steak varieert: van bleu over medium rare tot bien cuit. Voor elk wat wils, daarom geven wij onze gouden tip mee voor het bakken van je steak. 

Om te beginnen, laat je de steak 1,5 minuut bakken op hoog vuur vóór je hem omdraait. Doe hetzelfde op de andere kant voor een ideale bleu gebakken steak. Wil je de steak meer gegaard, draai dan na die eerste 3 minuten het vuur lager. Je kunt de steak ook eerst 'dichtschroeien' in de pan, en nadien verder laten garen in de oven. 

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons ​​​​​​laatste nieuws per mail

In de kijker

ONTDEK, PROEF, GENIET

Bourgondisch genot

Wij bereiden pakketten met overheerlijk vlees van Belgische bodem, geschikt voor de échte Bourgondiërs. U kan kiezen uit twee pakketten (klein 10 kg en groot 15 kg) vers vlees bestaande uit een grote variatie biefstuk, stoofvlees, gemengd gehakt, worst, chipolata, blinde vink, rundsburger en rosbief. 

Zelf ook zin in zo'n stukje vlees?
​​​​​​​Onze pakketten zijn makkelijk online te bestellen, via e-mail of telefonisch.

bezoek ons

Ontvang als eerste ons ​​​​​​laatste nieuws per mail

uitgelicht nieuws

In de kijker

ontdek, proef, geniet

Bourgondisch genot

 
Wij bereiden pakketten met overheerlijk vlees van Belgische bodem, geschikt voor de échte Bourgondiërs. U kan kiezen uit twee pakketten (klein 10 kg en groot 15 kg) vers vlees bestaande uit een grote variatie biefstuk, stoofvlees, gemengd gehakt, worst, chipolata, blinde vink, rundsburger en rosbief. 

Zelf ook zin in zo'n stukje vlees?
​​​​​​​Onze pakketten zijn makkelijk online te bestellen, via e-mail of telefonisch.

bekijk hier onze pakketten